1. Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

2. Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

3. Voorkomen van reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

4. Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

5. Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 20% of meer opleveren!

ONDERHOUD ABONNEMENT

CV ketel onderhoudsabonnement

Sluit bij ons een CV ketel onderhoudsabonnement van € 120,- per jaar af en bespaar uzelf een hoop ellende en geld. Door het jaarlijkse CV ketel onderhoud voorkomt u dat uw CV ketel vervuilt, de warmte afdracht afneemt en de gasrekening toeneemt of het toestel voortijdig vervangen dient te worden.
Indien u bij ons een CV ketel koopt en een CV ketel onderhoudsabonnement afsluit kunnen wij tussen 2 en 5 jaar garantie geven op uw CV ketel. Koopt u bij ons een Remeha CV ketel, dan krijgt u bij afsluiting van een onderdelen garantieplan, tot wel 10 jaar garantie! Heeft u al een CV ketel? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen een CV ketel onderhoudscontract af te sluiten.

Wat valt er onder het abonnement:
 • 1x per jaar het toestel schoonmaken, controleren, bijvullen en afstellen.
 • U betaald geen voorrijkosten, ook niet als er toch een storing mocht ontstaan.
 • U bent gedurende het gehele jaar verzekerd van service aan de CV ketel, ook buiten normale werktijden.
 • Kosten en voorwaarden:
 • Een abonnement kost € 120,-* en wordt altijd voor een periode van 12 maanden afgesloten.
 • Prijswijzigingen vinden jaarlijks plaats op basis van de percentages opgegeven door Uneto-VNI
 • Werktijd voor storingen bij geen abonnement wordt in rekening gebracht tegen een uurtarief van € 55,- ( als u een abonnement heeft betaald u geen arbeidsloon en voorrijdkosten)
 • Bij defecte onderdelen wordt materiaal in rekening gebracht.
 • * Prijswijzigingen voorbehouden. Dit bedrag is op basis van 6% BTW. Indien het BTW percentage wijzigt, behouden wij ons het recht voor deze wijziging door te voeren.

  Wat valt er niet onder het abonnement:
 • Bevriezing.
 • Schade aan de installatie door bewoner/eigenaar veroorzaakt.
 • Wijziging van de installatie aan gebracht door bewoner/eigenaar
 • Onnodige storingsmelding, zoals onjuiste stand van elektrische schakelaar e.d.
 • Storing van een te lage of hoge gasdruk van buiten af.
 • Verstopping van de riolering.